• Helbredende sårpleie siden 1947

  Salvequick ble grunnlagt av Christian Cederroth som etter 2. verdenskrig innså at selv privatpersoner har behov for plaster. Det første plasteret ble produsert i 1947 i Stockholm og fikk navnet Salveplast.

  I år 1953 revolusjonerte man plastermarkedet ved å lansere Europas første enkeltstykk plaster – Salvekvick. Det ble raskt en suksess som spredte seg langt utenfor Sveriges grenser.

 • Salvequick i dag

  Salvequick er i dag markedsleder og nærmest synonymt med plaster i mange land i Europa. Vi selger rundt 20 millioner plasterpakninger over hele verden og finnes i de fleste hjem, skoler og arbeidsplasser. Med årene har Salvekvick blitt Salvequick og sortimentet har kontinuerlig blitt fornyet og utviklet.

  Salvequicks brede produktsortiment tilbyr sårpleieprodukter for hvert behov og situasjon. Våre sårpleieprodukter er CE-merket og oppfyller alle kravene for medisintekniske produkter. Hovedkontoret ligger i Stockholm og mange av våre produkter produseres i vår fabrikk i Barcelona.

 • Kontakt oss

  Har du spørsmål eller tilbakemeldinger om våre produkter eller om sårpleie kan du gjerne kontakte oss. Se gjerne også under Spørsmål og Svar (FAQ) der vi har samlet de vanligste spørsmålene.

  Orkla Health Norge

  Postboks 423 Skøyen, 0214 OSLO

  Telefonnummer: 22 06 27 88

  Til Forbrukerservice

  www.orkla.no