Sårpleie siden 1947

Salvequick gir deg mulighet til å leve livet fullt ut, uten å la uhell eller såre føtter komme i veien.

Vi har vært spesialister på sårpleie i 75 år og er markedsledere i flere europeiske land. Vårt brede sortiment innenfor sårpleie og fotpleie inneholder produkter av høy kvalitet som forebygger, behandler, beskytter og heler mindre sår og ubehag.

Vår historie

Salvequick ble grunnlagt av Christian Cederroth etter andre verdenskrig, da han så en etterspørsel etter plaster blant vanlige husholdninger og forbrukere. De første plastrene ble produsert i 1947 i Sverige med en målsetting om å ha bedre kvalitet og funksjon enn konkurrentene. I 1953 revolusjonerte Salvequick plastermarkedet ved å lansere Europas første enkeltpakkede ferdigkuttede plastre under navnet Salvekvick. Plastrene ble raskt en stor suksess som spredte seg utenfor Sverige.

I dag er Salvequick nesten synonymt med plaster og sårpleie i mange europeiske land. Vår portefølje dekker mange behov innen sårpleie – plaster og bandasjer for små og store sår samt forskjellige fotpleieprodukter. De fleste av våre produkter produseres i vår fabrikk i Barcelona, Spania.

Vår ambisjon

Sårpleie er et felt med mange myter, og som eksperter på sårpleie er det vår ambisjon å dele vår kunnskap og hjelpe deg med å ta vare på dine sår på best mulig måte. På sidene sårpleie og fotpleie kan du lese mer om sårtilheling og ulike fotproblemer og hvordan de kan behandles.

Les mer om …